Navnet er latinsk og betyder ’Terrasse’

Atrox er en skøn terrasse med aftensol og sydlands stemning.

Den store terrasse foran Hotellet udgør et naturligt samlingsted, hvor der serveres mad hvor alle kan være med. Stilen er afslappet. Her er ingen duge på bordene eller plads til fine fornemmelser.

Køkkenets tilgang til menukort er masser af gode smagsoplevelser til alle, om det er den store sult der skal stilles, eller der blot skal nydes lidt aften snacks. Menukort, cocktailkort og vinkort er sammensat og går op i en højere enhed.

Her er der ikke gået på kompromis med kvalitet, råvarer eller udførelsen, for at opnå den bedste oplevelse for jer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Atrox. Aabenraas samlingssted under åben himmel.

Historien om Atrox

Atrox blev opført i 2021 midt under Covid-19 krisen. Selve terrasse platformen blev bygget på hotellet i 2015 og har tilhørt hotellets restaurant No10. 

I begyndelsen af 2021 blev det besluttet at ‘Terrassen’ skulle ændres koncept eftersom både Alex Taulbjerg og Lasse Rosenberg blev medejere af hotellet, og derved kom med nye idéer. Sammen med den nye køkkenchef blev menukortet, navn og selve stilen ændret til dét i ser i dag.

Hotel Europa blev opført i 1926 af Wilhelm Holm og hans kone Dorthe. Hotellet fik navnet “Grand Hotel”. De gæster, som besøgte hotellet, kom fra de “bedre kredse”…